dilluns, 12 de maig de 2014

CUPCAKE D’OREO



Ingredients pels muffins:

2 1/4 tasses de farina
1 cs de royal
1/2 cc de sal
1 2/3 tasses de sucre
1 tassa de llet
1/2 tassa de mantega tova
3 cc de vainilla
3 clares d’ou
1 1/2 de galetes Oreo triturades

· Pre-escalfar el forn a 180ºC. Prepara uns 24 motlles per a muffins.
· Barrejar la farina, el royal i la sal en un bol. Incorporar el sucre tot remenant.
· Afegir la llet, la mantega i la vaininilla i batre amb una batedora a velocitat baixa durant uns 30 s. per a què s’incorpori tot. Ara augmentar la velocitat a velocitat mitja uns dos min. Afegir les clares d’ou i bateu 2 min mes. Adjuntar la pols de galetes Oreo a la mescla.
· Omplir els motlles de muffins 2/3 de la seva capacitat. Si voleu, podeu posar a la part inferior del motlle, mitja galeta.
· Enfornar entre 20 i 25 min o fins que en punxar-les amb un escuradents surti sec.
· Deixar refredar uns 10 min.
Frosting:

·1/2 paquet d’Oreo triturades en pols.
· 8 oz Formatge crema
· 1/2 tassa mantega tova · 3 3/4 de sucre en pols
· 1 cc vainilla
· Batre la mantega i el formatge fins a aconseguir una crema. Afegir la vainilla i a continuació el sucre en pols passat pel sedàs i fen que es barregi bé.
· Ara afegir la pols d’Oreo a la crema fins que s’hagi incorporat completament.
· Posar en una mànega pastissera amb una "boquilla" rissada i guarnir les cupcakes quan siguin ben fredes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada