dimarts, 19 de novembre del 2013


TARTALETA de PLATAN-XOCO-ATMETLLES (o tartaleta de la Lou)



  • pasta brisa
  • 200ml crema de llet
  • 200g xocolata fondant
  • 2 cs  atmetlla molta
  • 1 ou
  • 2 plàtans
  • 1 cs sucre
  • 2 cs llet
  • 1 cs mantega  

1. Escalfar el forn a 220ºC. Fondre la xocolata al bany maria i afegir-hi la llet i la mantega, reservar.
2. Forrar un motlle per a tartaletes, amb la pasta brisa sense treure el paper que l'acompanya (es pot treure si el motlle és desmuntable i el tenim ben engreixat i enfarinat). Punxar la pasta amb una forquilla. Napar el fons de la tartaleta amb la xocolata fosa.
3. Treure la pell als plàtans i tallar a rodanxes. Cobrir la xocolata.
4. Batre l'ou, la crema de llet, el sucre i les ametlles en un bol. Posar-ho a sobre la preparació dels plàtans.
5. Fer coure al forn durant 20 min. Deixar refredar i posar la tartaleta a la nevera al voltant de 30 min.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada