- pasta brisa
- 200ml crema de llet
- 200g xocolata fondant
- 2 cs atmetlla molta
- 1 ou
- 2 plàtans
- 1 cs sucre
- 2 cs llet
- 1 cs mantega
1. Escalfar el forn a 220ºC. Fondre la xocolata al bany maria i afegir-hi la llet i la mantega, reservar.
2. Forrar un motlle per a tartaletes, amb la pasta brisa sense treure el paper que l'acompanya (es pot treure si el motlle és desmuntable i el tenim ben engreixat i enfarinat). Punxar la pasta amb una forquilla. Napar el fons de la tartaleta amb la xocolata fosa.
3. Treure la pell als plàtans i tallar a rodanxes. Cobrir la xocolata.
4. Batre l'ou, la crema de llet, el sucre i les ametlles en un bol. Posar-ho a sobre la preparació dels plàtans.
5. Fer coure al forn durant 20 min. Deixar refredar i posar la tartaleta a la nevera al voltant de 30 min.
2. Forrar un motlle per a tartaletes, amb la pasta brisa sense treure el paper que l'acompanya (es pot treure si el motlle és desmuntable i el tenim ben engreixat i enfarinat). Punxar la pasta amb una forquilla. Napar el fons de la tartaleta amb la xocolata fosa.
3. Treure la pell als plàtans i tallar a rodanxes. Cobrir la xocolata.
4. Batre l'ou, la crema de llet, el sucre i les ametlles en un bol. Posar-ho a sobre la preparació dels plàtans.
5. Fer coure al forn durant 20 min. Deixar refredar i posar la tartaleta a la nevera al voltant de 30 min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada