dissabte, 30 de novembre del 2013

FABIOLA

1 paquet de galetes rectangulars
100 ml de llet
conyac

100gr de mantega toba
2 cs de sucre glas
2cs de coco ratllat

1 rajola de xocolata fondant
1cs de llet
2cs de mantega



  • batre la mantega i el sucre glas fins que quedi esponjós i incorporar-hi el coco integrant-lo molt bé a la mescla. 
  • Posar en un plat de sopa, la llet i el conyac ben barrejats.
 A partir d'aquest punt hem d'anar depressa per a que no s'ens estovin massa les galetes.

  • Sucar una galeta pel costat de les lletres i untar-la amb la mescla de mantega i coco i posar-ne un altre de sucada fen-ne un sanditx, continuar fins que tinguem una barra de galetes d'una mida que ens agradi. Si ens sobra mantega amb coco cobrir les escletxes que quedin entre les galetes.
  • Deixar endurir al congelador.
  • Mentres preparem la covertura de xocolata. Fem fondre la xocolata al bany-maria amb la llet i la mantega, mantenim tevi.
  • Treiem la barra de galetes i la cobrim amb la covertura de xocolata.
  • Decorem amb perles de xocolata, coco ratllar, virutes de xoco.... 
  • Servim tallan les raciona en diagonal.



Bon profit ! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada