dimarts, 6 de novembre de 2012

CREMA DE CARABASSA I MONIATOS





Grau de dificultat: baix 
Temps: 30 - 40 min.

Ingredients per a 4 persones

1/2 kg de carabassa
1 Ceba gran
3 Moniatos mitjans cuits
Brou de pollastre Aneto
200 ml Crema de llet
50 ml Oli oliva
Sal, Pebre

Elaboració:

En una olla es posa l'oli i es cou la ceba fins que quedi tova.

Seguidament s'hi posa la carabassa tallada a daus i es sofregeix uns segons, salpebrar-ho    
Cobrir-ho amb el brou de pollastre i tapar-ho, la resta del brou cal mantenir-lo en calent per fer-lo servir segons es vagi evaporant.



Deixar coure uns 30 min i afegir-hi brou si quedés massa sec.

Apartar del foc.

Incorporar els moniatos pelats i a trossos i triturar.

Afegir-hi la resta de brou per a que quedi una crema espesa i posar al foc uns minuts, remenar per a que no es cremi.

Treure del foc i tirar-hi la crema de llet, remenar i servir calent.


Suggeriments:

Es poden fregir unes llesquetes fines de pa i posar-les per sobre de la crema o uns encenalls de pernil curat fregit.

I bon profit ! !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada