CREMA DE CARABASSA I MONIATOS
Grau de dificultat: baix
Temps: 30 - 40 min.
Ingredients per a 4 persones
1/2 kg de carabassa
1 Ceba gran
3 Moniatos mitjans cuits
Brou de pollastre Aneto
200 ml Crema de llet
50 ml Oli oliva
Sal, Pebre
En una olla es posa l'oli i es cou la ceba fins que quedi tova.
Cobrir-ho amb el brou de pollastre i tapar-ho, la resta del brou cal mantenir-lo en calent per fer-lo servir segons es vagi evaporant.
Deixar coure uns 30 min i afegir-hi brou si quedés massa sec.
Apartar del foc.
Incorporar els moniatos pelats i a trossos i triturar.
Afegir-hi la resta de brou per a que quedi una crema espesa i posar al foc uns minuts, remenar per a que no es cremi.
Treure del foc i tirar-hi la crema de llet, remenar i servir calent.
Suggeriments:
Es poden fregir unes llesquetes fines de pa i posar-les per sobre de la crema o uns encenalls de pernil curat fregit.
I bon profit ! !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada