divendres, 24 d’agost del 2012

COCA DE FULL AMB TOMAQUETS, ANXOVES, OLIVES I FARIGOLA




1 làmina de pasta de full
3 o 4 tomàquets madurs
1 llauna d'anxoves amb oli d'oliva
unes olives farcides per guarnir
sal, farigola, oli i vinagre balsàmic

-Estendre la pasta de full sobre el mateix paper que l'embolcalla

-Marcar amb un ganivet afilat un marc a uns 2-3 cm de la vora i amb una forquilla punxar l'interior d'aquest marc.

-Rentar els tomàquets i tallar-los a rodanxes i omplir el quadrant, salar lleugerament ( pensar que duu anxoves i solen ser fortes de sal)

-Posar-hi les anxoves i amanir-ho amb el mateix oli de la llauna i amb el vinagre de balsàmic i guarniu amb les olives.

-Podeu pintar el marc de full amb un rovell d'ou.

-Posar una mica de farigola per d'amunt i al forn pre-escalfat a 180º - 200º uns 20 min aproximadament, (segons forn), o fins a veure-la daurada i cuita.

-Un cop fora, torneu a amanir amb oli cru i amb una mica mes de farigola.

Ja es a punt per menjar.

Que vagi de gust  ! !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada